Om oss

Om Speakers

Speakers AB ägs och drivs av Sussi Otto och Katarina Stjernström. Vi har båda stor erfarenhet vad gäller förmedling av speakers och skådespelare. I nästan 15 år har vi arbetat med att engagera speakers till reklamfilmer, radioreklam, CD-romproduktioner, utbildningsvideos, TV-stationer, dokumentärer, telefonsvarare, hemsidor mm, mm.

Vi har varit och är framgångsrika för att våra speakers och våra kunder är kunniga och krävande, och för att vi känner våra speakers och vet vad de förmår.
En speakers jobb är att förmedla trovärdighet i det som skall kommuniceras. Därför anser vi att det är en väsentlig skillnad på att boka röster och att engagera speakers.

Speakers representerar idag ca 500 personer. Hos oss hittar du flertalet av landets bästa skådespelare och professionella speakers, men vi har också barn samt en och annan glad amatör.

Vi kan naturligtvis även hjälpa till med utländska speakers. (Vissa språk mer än andra). Förutom de speakers vi har här på hemmaplan, jobbar vi med studios och agenter i flera andra länder.

Vår målsättning är att alltid erbjuda det bästa för respektive ändamål.